Skip Navigation Links
SOFTWAREMEN SUIT (TR)
SOFTWAREMEN SUIT (TR)

İşletmelerin yönetiminde ihtiyaç duyduğu, doğru bilgiye ulaşıp, hızlı karar verebilmeyi sağlayan, Microsoft işletim sistemlerine uyumlu, MS SQL veritabanı kullanan modüler uygulama yazılımlarından oluşur.

 

Stok yönetiminden, finans yönetimine, tek düzen muhasebeden, satış sonrası servis yönetimine, üretim takibinden, üretim planlamasına, ürün barkodlarını oluşturmadan, personel bordro yönetimine kadar iş süreçlerini takip etmeyi sağlar. iletişim modülleriyle barkodlu yazarkasadan, el bilgisayarlarına, elektronik teraziden, fiyatgör ve kiosk cihazlarına kadar, tüm yan donanımlarla veri alışverişi yapmanıza olanak sağlayan paket bir uygulamadır.

 

Hızlı ve doğru kararlar almanın giderek önem kazandığı günümüz piyasa şartlarında, iş akışının hızlanması ve verimin artması ancak sağlıklı bir yönetim sistemi ile mümkündür. Kuruma ve kişiye özel ihtiyaçlara göre tasarladığımız, esnekliği ve kullanım kolaylığıyla tercih edilen Softwaremen Suit, bilgiye doğrudan ulaşarak kontrolü sağlamayı hedeflemiştir.

 

Sürekli değişen ihtiyaçlara göre planlanıp geliştirilen SoftwareMen Suit, kullanıcılarına esnek ve parametrik bir yapı sunmakla birlikte, farklı döviz cinsleri, türkçe veya ingilizce kullanıcı arayüzü sunar. Kayıt işlemlerinde size sıralı ve otomatik kod oluşturma imkanı sağlar. Tüm belgeler kopyalama fonksiyonu sayesinde fatura, irsaliye vb. tüm belgeler daha hızlı işlenebilir.

 

Plus versiyonuyla birden fazla firma, depo ve mağaza idaresini, gelişmiş kullanıcı yetkilendirme sistemi ile yönetmeye olanak sağlayan, öğrenimi kolay, güvenilir bir yönetim aracıdır. Ayrıca, sistemde ihtiyaç duyduğunuz verileri farklı formatlarda (word, excel, pdf, vb.) oluşturmanıza ve başka uygulama veri tabanlarından bilgi(data) alabilmenize olanak sağlar.

 

Softwaremen Suit içerisindeki tüm uygulamaların yedeklenebilmesi için size bir yedekleme aracı sunar. Bu araç istenirse verilerin otomatik yedeklenmesini de sağlar.

 

SoftwareMen Suit içerisinde; StockMan, FinanceMan ve BarcodeMan alt uygulama yazılımları bulunmaktadır.

Uygulama İsmi Amaç İçerik  Özeti
StockMan Stok Takibi   Stok, Stok Fişleri, Cari, Tahsilat, Ödeme, Fatura, Iade, Irsaliye, Sipariş
FinanceMan Çek / banka takibi Cari, Tahsilat, Ödeme, Çek, Banka, Kasa, Kredi Kartı, Gider, Fatura Kapatma
BarcodeMan Barkod yazdırma Argox, Cleaver Code, DataMax, SATO, TecB ve Zebra barkod yazıcılar ile Barkod Üretimi

 

 

 

Ürün Karşılaştırma Tablosu

Özellikler SoftwareMen Suit SoftwareMen Suit Plus
 Para Birimi Limiti   4 Para Birimi(TL,Euro,USD,GBP)   Sınırsız
Depo/Sube Sayısı Limiti 1 Sınırsız
Kullanıcı Tanım Limiti 5 Sınırsız
Aktif Kullanıcı Limiti 3 5 ( İlave Kullanıcı Eklenebilir)
Firma Sayısı 1 Sınırsız