Skip Navigation LinksAna Sayfa > Ürünler > SoftwareMen Pos
SOFTWAREMEN POS

SoftwareMen POS; market, yiyecek içecek, ayakkabı, giyim, cafe/bar, eczane, fastfood, pastane; kulüp, dernek, okul kantinleri; gibi perakende satış noktası bulunan işletmeler için geliştirilmiş, windows işletim sistemi ile çalışan Pos terminal ve bilgisayarlarda kullanılabilen satış otomasyon sistemidir. SoftwareMen POS sistemi seçenekli olarak; satış noktası terminali, masa takibi, paket servis, ve fastfood özellikleri ile kullanılabilir.

 

SoftwareMen POS sisteminde SMPOS, SMPOS Manager, SMPOS Mobil ve SMPOS Sync uygulamaları yer almakta, siparişlerin ve satış işleminin hem mobil cihazlar ile hem de POS terminaller ile yapılması mümkün olmaktadır. İstenirse veriler arka ofis uygulaması olarak SoftwareMen Suit’e aktarılabilmektedir.

 

 

Satış Noktası Terminali (Parakende Satış):

Ürün kodu girilerek veya barkodu okutularak satış işlemini gerçekleştirebilen, nakit, çek, kredi kartı ve döviz ödeme tipleri ile tahsilat alabilen, fiş veya fatura yazdırabilen, satıcı hesabını takip edebilen parakende satış otomasyon sistemidir.

 

 

Masa Takibi Terminali (Yiyecek/İçecek):

Farklı salonlar ve salon içerisindeki masalardan sipariş girilebilen, garson takibinin yapılabildiği ve hesap kesim noktası olarak kullanılabilen restorant otomasyon sistemidir.

 

 

Paket Servis (Yiyecek/İçecek):

Her defasında adres ve müşteri bilgisi isteme gereği duymadan siparişlerin alınabildiği, yeni müşteri aradığında kaydının yapılabildiği, farklı telefon ve adresten arayan müşteri bilgilerinin girilebildiği, servis elemanının takibinin yapılabildiği restorant paket servis sitemidir.

 

 

Fast Food (Yiyecek/İçecek):

Tanımlı olan menüler ve kayıtlı olan ürünlerin seçilerek siparişin girilebildiği, kasiyer takibinin yapılabildiği sipariş ve hesap kesim noktası olarak kullanılabilen fast food otomasyon sistemidir.